Hesabını istediğin zaman silebilirsin; silme 15 gün sonra gerçekleşir ve o güne kadar vazgeçebilirsin.
Nasıl yapılır
Ayarlar › Hesap › Profil sayfasının en altında Silme işlemini başlat'a dokun.
Parolanı gir ve Hesabı sil'e dokun.
15 gün içinde Silmekten vazgeç ile isteğini geri alabilirsin.
Süre dolduğunda sohbetlerin, hafızan, haritaların ve kredi bakiyen dahil her şey kalıcı olarak silinir.