Bir bağlantıyı istediğin an kesebilir ya da engelleyebilirsin; ikisi de bağlantının sayfasının altındadır.
Farkı
Bağlantıyı kes — bağlantı ikinizin listesinden de düşer; sonra yeniden bağlanabilirsiniz.
Engelle — kişi sana davet gönderemez ve seni aramada bulamaz; bağlantı da kesilir.
Karşı tarafa engellendiği söylenmez.
Engellediğin kişiler Ayarlar › Engellenenler'de listelenir; engeli oradan kaldırabilirsin.